Berner bij Duurzaam Repareren

Op internationaal niveau laat de Berner-groep zien zich bewust te zijn van haar maatschappelijke functie. Ook de Nederlandse tak zette onlangs een stap in de richting met de aansluiting bij Stichting Duurzaam Repareren.

Berner Produkten in Landgraaf is de Nederlands vestiging van de Europese multinational Berner. Circa 215 medewerkers zijn dagelijks in de weer om onze klanten in de sectoren automotive en bouw professioneel, betrouwbaar en met passie voor het vak te ondersteunen.

“Als je met passie je vak wilt uitoefenen dan is duurzaamheid een onderdeel van de bedrijfscultuur’’, zegt Olaf Pluijmaekers, Hoofd Kwaliteit, Veiligheid en Milieu bij Berner. “Dit zie je terug in de ontwikkeling van duurzame producten en middelen, maar zeker ook in de eigen bedrijfsvoering.”

“Duurzaamheid is doen en nadenken over wat echt nodig is. Berner heeft dat heel goed door. Met de erkenning helpen zij hun klanten met het behalen van het certificaat van Duurzaam Repareren. Dit terwijl de eisen waar zijzelf aan moeten voldoen best pittig zijn”, vertelt Angelica Gravendijk, Secretaris Stichting Duurzaam Repareren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.