Garageformule Das Autohaus heeft zich voor zijn duurzaamheidsbeleid aangesloten bij Groen Gedaan!, een initiatief van de stichting Duurzaam Repareren.

Mede-oprichter van de formule Thierry Köhler ziet een duidelijk verband tussen de ambities van zijn formule en duurzaamheid. “Onze formule is de eredivisie van universele bedrijven. Wij leveren, onderhouden en repareren alle merken auto’s, maar doen dit op dealerniveau. Als de hoogste kwaliteit een kernwaarde is van je formule dan moet je duurzaamheid integreren. Want duurzaamheid is een onlosmakelijk onderdeel van kwaliteit en professionaliteit. We hebben ons bij GroenGedaan! aangesloten, omdat je niet zelf moet roepen dat je duurzaam bent, maar ook de ballen moet hebben je hierop te laten toetsen en bij te laten sturen.”

Toppositie

Harry Filon van de stichting Duurzaam Repareren is blij met de aansluiting van Das Autohaus. “Als je een topspeler bent dan is duurzaamheid een onlosmakelijk onderdeel van je bedrijfsvoering. Ons programma toetst de bedrijven niet alleen, maar op de punten waar men nog niet duurzaam opereert, bieden wij de ondernemer ook tools en ondersteuning om dit op orde te brengen.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties