Bestegarage betaalt rekening garagebezoek

Bestegarage.nl lanceert vandaag de campagne ‘Hier met je rekening’. Autobezitters die de komende weken een beoordeling achterlaten op de website maken kans dat Bestegarage.nl hun rekening betaalt.

De initiatiefnemers van Bestegarage.nl vinden dat er een einde moet komen aan het wantrouwen dat er volgens hen heerst bij het bezoek aan een garage. Directeur Steven Kop: “Kosten van de auto is één van de hoogste uitgaven van een Nederlands huishouden. Tegenwoordig kunnen consumenten ieder product online vergelijken, alleen garages was tot nog toe onmogelijk. Om autobezitters te belonen voor hun beoordeling, maken zij bij het plaatsen van een beoordeling de komende weken kans dat Bestegarage.nl hun rekening betaalt.”

De garagevergelijkingssite is sinds november 2011 beschikbaar voor autobezitters in heel Nederland en heeft inmiddels ruim 6.000 autobedrijven aangesloten. Ook heeft zij een innige samenwerking met onder meer Autowereld.nl. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *