Bestegarage.nl al over 10.000

Bestegarage.nl, dat autobedrijven helpt zich te promoten met acties, promotiematerialen en beoordelingen, heeft vorige week haar tienduizendste garage ‘aangesloten’ op haar website. Begin dit jaar waren dat er nog ongeveer 6.000. De gehaalde mijlpaal staat op naam van Autoservice Kuipers in Zoetermeer.

De flinke groei van de te beoordelen garages komt mede door de actie ‘Hier met je rekening‘. Directeur Steven Kop van Bestegarage.nl: “Sinds de start van de actie hebben we het aantal dagelijkse beoordelingen zien vervijfvoudigen. Veel garagebedrijven ondersteunen de actie met de door ons beschikbaar gestelde promomaterialen. Dat heeft denk ik goed geholpen in de aanwas. Onze actie gaat nog wel even door.” De eerste winnaars worden volgende week bekend gemaakt.

Bestegarage.nl heeft de laatste tijd veel afspraken met ketens kunnen maken over het aanleveren van data. “Er zijn ook steeds meer garagebedrijven die zich uit eigen beweging aanmelden, omdat zij de toegevoegde waarde zien van positieve beoordelingen. Daarnaast mailen we zelf naar een groot adressenbestand en hebben we aanwas door de nieuw aangemaakte beoordelingen van bedrijven die nog niet bij ons geregistreerd waren”, aldus Kop.

De website werkt samen met een aantal partners, zoals Autowereld.nl. Onlangs is daar nog Motive Pro bijgekomen, waarmee Bestegarage.nl ook reviews plaatst uit de autoschademarkt.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *