Bestegarage.nl verbreedt horizon

Bestegarage.nl lanceert vandaag haar nieuwe verbrede platform. Het bedrijf stort zich vanaf nu ook nadrukkelijk op schade- en glasherstel, pechhulp, banden en autoverkoop. Hiervoor zijn vijf nieuwe websites in het leven geroepen. Daarnaast is de oorspronkelijke site aangepast naar de nieuwe opzet van het platform.

Alle garages die op de website geregistreerd zijn, geven zelf aan op welke platformen ze gepromoot worden. “Wij vinden het belangrijk dat iedere ondernemer en onderneming zelf regisseur is van zijn succes”, aldus Robin van Koppen, technisch directeur van Bestegarage.nl.

Alle websites binnen de Bestegarage Groep zijn opgezet om consumenten met een behoefte gemakkelijk verder te helpen bij het vinden van een goede garage. Iedere website geeft antwoord op een andere vraag van de consument. “Als een retailer haar vitrine of interieur vernieuwt is een omzetgroei van minimaal vijftien procent meetbaar. Een nieuw design van een website zorgt voor eenzelfde stijging aan bezoekers. Continue optimaliseren wij de website om conversies te vergroten en consumenten te helpen aan een goede garage voor haar behoefte”, aldus Van Koppen.

Het nieuwe platform is aangevuld met Besteschadeherstel.nl, Besteglasherstel.nl, Bestebandengarage.nl, Bestepechhulp.nl en Besteautoverkoop.nl. Binnenkort lanceert de onderneming ook de mogelijkheid voor autobedrijven om hun occasions te presenteren. Dit gaat Bestegarage.nl realiseren door het aangaan van een samenwerking met een bestaande partij.

Bestegarage.nl zet sinds kort ook in op het online kopen van onderdelen door het koppelen van montagepartners aan profielen op het platform. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *