Bind klant tien jaar aan autobedrijf

Garantieverzekeraar Cargarantie komt nog in de eerste helft van 2012 met een nieuw concept op de Nederlandse automarkt, waarmee klanten tot tien jaar aan een autobedrijf ‘verbonden’ kunnen worden. Inzet van deze langdurige verzekering is gecontinueerd werkplaatsbezoek, het zekerheidsgevoel bij de klant brengen en maximale klantenbinding tot aan de aankoop van een nieuw voertuig.

De garagist kan de bestaande garantie, in gedeeltelijke of volledige vorm, uitbreiden naar de periode van tien jaar. Cargarantie beheert gedurende de looptijd het verzekeringspakket via haar klantencontactprogramma, waarbij zij steeds aanstuurt op verlening van de garantie. Het autobedrijf ontvangt een maandelijkse rapportage, ondermeer voorzien van alle up-to-date garantie- en voertuiginformatie en de klant krijgt een speciale klantenkaart als verzekeringsbewijs. Het nieuwe product is ook voorzien van een complete reclamelijn voor het autobedrijf.

Het nieuwe garantieconcept wordt ondermeer ook in de rest van de Benelux en Duitsland ingevoerd. Cargarantie deed onlangs ook nog een aantal personele verschuivingen. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *