Black Friday bij Arval

Arval grijpt de koopjesdag Black Friday aan voor tijdelijke leaseaanbiedingen op zijn website. De actie duurt van 25 t/m 27 november en wordt behalve in Nederland ook gehouden in andere markten, waaronder Italië, Spanje, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en België.

Kortingen op de Nederlandse site betreffen de Volkswagens Up, Polo en Golf, de Opels Karl en Astra, de Kia Picanto, Citroën C3 en Peugeot 308. De leasebedragen zijn gebaseerd op 10.000 km/60 maanden. Inbegrepen zijn reparatie/onderhoud, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, pechhulp, verzekering, banden, vervangend vervoer en haal- en brengservice.

Overigens zijn de acties niet overal gelijk. Zo biedt de Arval-webwinkel in België uitsluitend hybrides aan (Toyota Yaris, Mercedes C-klasse, Kia Niro en Kia Optima). De kortingen variëren volgens Arval tussen de twintig en dertig procent. De jaarlijkse koopjesdag Black Friday op 25 november heeft zijn oorsprong in de Verenigde Staten en vindt de laatste jaren in steeds meer landen navolging.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *