BMW: eerste merk-eigen rijvaardigheidcentrum

Oud-F1 coureur Jan Lammers heeft afgelopen weekend tijden de DTM races in Zandvoort het eerste merk-eigen rijvaardigheidcentrum in Nederland geopend. BMW Driving Experience Slotemaker komt voort uit Slotemakers anti-slipschool.

BMW Group Nederland heeft Slotemaker gecontracteerd als rijvaardigheidinstituut voor onder andere (potentiële) klanten, relaties en BMW-dealers. “Het centrum staat ook open voor bestuurders van een ander merk, voor zowel de jonge chauffeur die ervaring mist, maar ook de ervaren bestuurder die zich wil perfectioneren in nog veiliger en efficiënter rijgedrag”, aldus BMW.

De totale vloot cursusauto’s bestaat uit elf nieuwe BMW 1-series, die elk jaar vervangen worden. Daarnaast zijn op maat gesneden trainingen mogelijk in elk gewenst ander BMW- of Mini-model.

Hoge snelheid

Cursisten leren tijdens de M-training om correct te reageren in situaties bij hogere snelheden. Bij de Eco Pro trainingen krijgen deelnemers bruikbare tips om hun brandstofverbruik te verminderen, inzicht in ecologisch verantwoord autorijden en de verkeersveiligheid te vergroten met een kleinere kans op schades tot gevolg.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *