Bochane chat na kantoortijd

Bochane Groep heeft haar dienstverlening voor onder andere de aftersales uitgebreid met een live chatdienst buiten kantoortijd. Klanten en geïnteresseerden die een vraag hebben, hoeven niet meer op een reactie te wachten tot de volgende ochtend. Dat schrijft de Veenendaalsekrant op haar website.

Via de website Bochane.nl kunnen belangstellenden van maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 23.00 uur en in het weekend van 9.00 tot 23.00 uur terecht bij de online klantenservice. Wanneer je de site na werktijd bezoekt, dan komt er automatisch een popup naar voren om op dat moment in contact te komen met Bochane-medewerkers die de gestelde vragen beantwoorden. Bochane blijft ook bereikbaar per telefoon en e-mail.

“Deze dienst draait al enige tijd en we zien dat mensen ons steeds beter via de website weten te bereiken. Nu kan een klant dus ook bij ons terecht als onze vestigingen gesloten zijn”, aldus Thijs Bochane van het autobedrijf.

Autobedrijf Bochane in Ede, onderdeel van de Bochane Groep, bouwt sinds juni een nieuw pand aan de Galvanistraat dat op uiterlijk 1 november geopend moet worden. Er wordt ook een zogenaamd bandenhotel gevestigd.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.