Borg Warner verkoopt Beru

Federal Mogul is de koopovereenkomst aan het afronden van Beru Spark Plug. Eigenaar Borg Warner verkoopt de bougiedivisie voor een onbekend bedrag. Het betreft de fabrieken in Chazelles sur Lyon (Frankrijk) en het Duitse Neuhaus. Op de twee locaties werken in totaal 500 mensen.

De omzet van de bougietak van Beru komt nu ieder jaar op zo’n tachtig miljoen dollar uit. Federal Mogul breidt zijn productiecapaciteit door de aankoop uit naar ruim 350 miljoen bougies per jaar. Het bedrijf vergroot door de acquisitie ook onder meer haar marktaandeel en zet een bredere klantenbasis neer.
Beru is zeven jaar in handen geweest van Borg Warner en wordt nu geïntegreerd in de productlijn Champion van Federal Mogul, dat sinds 1906 bestaat.

Borg Warner verkocht december 2011 ook al de bandensensoractiviteiten van haar Duitse dochteronderneming Beru. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.