Boudewijn Finson stapt in bij Middenduin

Boudewijn Finson is per direct als partner toegetreden tot Middenduin Automotive, een nieuwe onderneming binnen de Middenduin Groep uit Nijkerk. Hij zal zich als eigenaar van Juffermans Support richten op importeurs en dealers die op strategisch gebied bijgestaan willen worden.

“Met ruim dertig jaar internationale ervaring in en kennis van de automotive sector kan Boudewijn waardevolle ondersteuning bieden aan bedrijven uit de branche. Wij zijn dan ook blij met zij toetreding tot onze partnergroep”, aldus Max Paap en Rob Klinkert, managing partners van Middenduin Automotive.

Finson heeft onder meer voor een aantal automerken de importeurs- en dealerorganisatie succesvol opgezet. Ook werd onder zijn leiding de Mitsubishi Carisma op de Nederlandse markt geïntroduceerd.

In Aftersales Magazine nummer 12 van dit jaar (verschijningsdatum 14 december) lees je een uitgebreid interview met Middenduin.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.