Bovag brengt RDC bij Bovemij onder

Bovag heeft besloten het belang van 69 procent in de RDC Group onder te brengen bij Bovemij. Zowel de leden van Bovag als RDC en Bovemij hebben profijt van deze stap.

Voor RDC biedt deze nauwe samenwerking met een strategische partner als Bovemij meer kansen in de markt dan stand alone te opereren. Zo zullen ook gezamenlijke producten en diensten worden ontwikkeld. Bovendien kan Bovemij RCD ondersteunen met investeringen om verder te groeien. Bovemij kan de kennis, expertise, het netwerk en de systemen van RDC goed gebruiken bij de uitvoering van haar strategie.

“Met de overdracht van RDC aan Bovemij versterken we de synergie tussen beide bedrijven”, aldus Bertho Eckhardt, algemeen voorzitter Bovag.

Naast Bovag is RAI Vereniging (31 procent) de enige andere aandeelhouder in RDC. RDC Group is een full service branche-informatiseerder en it-dienstverlener: van apk tot voorraadbeheer en van taxatie tot marktanalyse.

 

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *