Brand in hoofdkantoor Doyen

Het hoofdkantoor van Doyen Auto Nederland in Den Bosch heeft flinke rook- en waterschade opgelopen na een brand op de tweede verdieping. Deze is gisteravond vroeg ontstaan in de elektriciteitskamer. De brand was snel onder controle en er zijn geen gewonden gevallen.

Marcel Streppel, algemeen directeur van Doyen: “Ik ben rond 18.30 uur gebeld met de melding dat er op de tweede verdieping brand was ontstaan. Wij zijn zelf op de vierde etage gevestigd en gelukkig is daardoor de schade beperkt gebleven. De situatie is alleen niet meer werkbaar, dus we hebben de belangrijkste bedrijfsmiddelen uit het hoofdkantoor meegenomen naar onze oude locatie.”

Doyen Auto is nu volledig operationeel vanuit haar oude kantoor, waar zij nog zeker tot begin volgend jaar gevestigd zal moeten blijven. “We worden ook vanuit Brussel ondersteund. Onze bedrijfsvoering ondervindt nu geen hinder van de brand”, aldus Streppel.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *