Brezan ‘Beste Nieuwe Distributeur’ Champion

Tijdens het Champion Distributor Event, dat alle internationale Champion distributeurs medio september 2015 samenbracht, heeft Brezan de prijs ‘Beste Nieuwe Distributeur’ in de wacht gesleept. Er waren maar liefst 12 genomineerden voor deze award.

Volgens Stefan Viguurs, Sales Manager Nederland van Champion, was Brezan de terechte winnaar: “Mede dankzij een vernieuwend en laagdrempelig aanbod van Champion garage- en productconcepten sloeg Brezan er in om de kracht van Champion over te brengen en in anderhalf jaar tijd meer dan 100 garagebedrijven aan te sluiten. Het merk Champion staat hierdoor nu ook in Nederland op de kaart.”

Michael Kappers, Product Manager Brezan, vult aan: “Brezan behaalde in korte tijd de doelstellingen qua volume en nam het voortouw bij diverse ‘best practices’”. Zo wist Brezan het voorbije jaar de productconcepten en garageconcepten optimaal aan haar klanten te presenteren. Champion werd actief betrokken in de communicatie richting garagebedrijven.
Tijdens de aankomende Autoprofessioneel & Schadeherstel vakbeurs in Hardenberg zullen Brezan en Champion samen de nieuwste campagne presenteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.