Brezan breidt uit in Belgie

Verbol Automaterialen in het Belgische Tienen sluit zich op 1 juni aan als franchisenemer bij Brezan. In totaal heeft de specialist in automaterialen nu twaalf vestigingen bij onze zuiderburen.

Eigenaar Patrick Bollen koos voor de aansluiting om meer tijd te kunnen besparen en zich daardoor beter op de klant te kunnen richten. “Mede door het enthousiasme van zijn verkoopteam over de Brezan formule, heeft hij via onze organisatie in België contact gezocht over de mogelijkheden van franchise. De komende weken zullen wij alles in het werk stellen om de vestiging in Tienen de Brezan uitstraling te geven”, aldus commercieel manager Frank Dobben van Brezan.

Brezan heeft nu in België en Nederland 138 vestigingen en wil doorgroeien naar 200 stuks in Tsjechië, Nederland, België.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *