Business Lease Group breidt uit naar Roemenië

Business Lease Group heeft Fleet Management Services in Roemenië overgenomen. Met de uitbreiding van de dienstverlening naar Roemenië verstevigt Business Lease Group haar positie in Centraal en Oost-Europa.

Fleet Management Services (FMS) is in Roemenië één van de pioniers op het gebied van operationele lease en wagenparkbeheer. De leasemaatschappij met meer dan 3.000 contracten is hiermee de grootste onafhankelijke partij in Roemenië. Harm Nijlunsing, ceo van Business Lease Group: “De overname past in onze strategie om verder uit te breiden in Centraal en Oost Europa, waar de markt volop in ontwikkeling is. Samen met FMS, een bedrijf met een goede reputatie en een solide klantenportfolio met zowel internationale als lokale Blue chip bedrijven, kunnen we onze groei voortzetten.”

Roemenië is het vijfde land in Centraal en Oost-Europa waar Business Lease Group zich vestigt. Deze markt is daarom bekend terrein. Nijlunsing: ‘In 1996 begonnen we in de Tsjechische Republiek met het aanbieden van Operational Lease en wagenparkbeheer. Nu achtien jaar en vijf landen later, kunnen we zeggen dat we de markt in Centraal en Oost-Europa zeer goed kennen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *