Car IT in opmars bij Fiat-dealers

VCD Automotive zet met haar garagesoftware DMS Car IT de opmars binnen de markt van Fiat-dealers voort. Deze maand werd de overeenkomst getekend met Autobedrijf Otten. Daardoor is Car IT volgens eigen zeggen marktleider in de Nederlandse markt van Fiat dealers.

Autobedrijf Otten, gevestigd in Breda, Etten-Leur en Oosterhout, behoort tot de grotere Fiat-dealers van ons land. Car IT wordt bij Otten ingezet voor Fiat, Alfa, Lancia Jeep en Dodge. Direct na de zomervakantie zal de implementatie van start gaan, waardoor het bedrijf dit najaar al van de functionaliteiten van Car IT gebruik kan maken.

Met de garagemanagementsoftware hebben autodealers inzage in hun bedrijfsprocessen, van voorraadbeheer in het magazijn, tot het aansturen van de werkplaats of het beoordelen van de verkoopresultaten.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.