Car Repair Europe wordt ASN International

Na drie jaar als Car Repair Europe (CRE) een internationaal netwerk van kwalitatieve schadeherstelbedrijven te hebben opgebouwd wordt de naam veranderd in ASN International. Door internationaal onder één naam te werken wordt de herkenbaarheid en uniformiteit vergroot, vindt ceo Peter Hubregtse.

In de Nederland, België en Luxemburg werd al onder één naam gewerkt. In het eerste kwartaal van dit jaar gaan 20 van de in totaal 65 vestigingen van de Poolse businesspartner DynaFleet als franchisebedrijven verder onder de naam ASN Polska vanuit een nieuw hoofdkantoor in de Warschau (was Krakow).

In 2011 zette CRE ‘van nul af’ ASN België en ASN Luxemburg op en eind 2013 werden met lokale partners in Groot-Brittannië (Selsia UK) en Polen (DynaFleet) samenwerkingsverbanden gestart.

300 vestigingen

ASN is een kwalitatieve speler op de internationale autoschademarkt en richt zich op het terugdringen van kosten en doorlooptijden van veelal grote opdrachtgevers, zoals internationale verzekeringsmaatschappijen, assurantietussenpersonen, autoleasebedrijven en autoverhuurmaatschappijen. ASN levert deze partijen uniforme processen en rapportages vanuit iedere willekeurige plek in het netwerk.

Momenteel telt het netwerk van ASN International in de aangesloten landen in totaal bijna 300 vestigingen met een gezamenlijke omzet van ruim 325 miljoen euro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.