Care en mijndomeinauto.nl onder één dak

Care Autoschade en mijndomeinauto.nl gaan samen onder één dak zitten in IJsselstein. Vanaf 1 augustus wordt zowel gezorgd voor de inname en uitgifte van leaseauto’s, als voor schadeherstel. Care en mijndomeinauto.nl hebben onlangs een samenwerkingsovereenkomst getekend.

“We zijn ontzettend trots op deze samenwerking in dit relatief nieuwe marktsegment met een groot potentieel”, aldus Care directeur Kees-Jan Bus. “Care IJsselstein is een ideale locatie voor het aanbieden van de leaseactiviteiten van mijndomeinauto.nl en het schadeherstel van Care. De vestiging is uitgerust met een aantal CarExpress cabines, waarmee een groot deel van de schades snel en efficiënt kan worden hersteld.”

Professionaliseren

Mijndomeinauto.nl bestaat sinds 2011 en startte met het aanbieden van leaseauto’s voor particulieren. Het bedrijf wilde haar naamsbekendheid vergroten; dat was de reden dat de privé leaseauto’s rijdende reclamezuilen werden. Hiermee was het idee geboren voor gesponsorde leaseauto’s. Het wagenpark is inmiddels gegroeid tot 1500 stuks. “Het werd de hoogste tijd de leasemaatschappij verder te professionaliseren. Naast een schadehersteller met landelijke dekking, waren we op zoek naar een centrale locatie om onze activiteiten te kunnen uitvoeren”, aldus Chris Mudde, directeur mijndomeinauto.nl. “Een centrale locatie is van belang voor onze groeiambities. In IJsselstein kunnen we nu de verschillende merken tegelijk aan onze klanten afleveren. Dat scheelt veel tijd.”

Sinds april is Hans Blink (voormalig topman Athlon) als adviseur business development en marketing verbonden aan mijndomeinauto.nl.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.