Care opent extra hagelschadelocatie

Care Autoschade heeft inmiddels vier locaties ingericht voor de reparatie van hagelschade: in Den Bosch, Breda, Arnhem en Wychen. Maar het werkaanbod was zo groot dat ondertussen een tweede hal (1600 vierkante meter) in Arnhem operationeel is om alle hagelschadegevallen te kunnen afhandelen.

“We hebben ondertussen zeker zo’n 1500 gevallen van hagelschade binnen en er komen nog dagelijks nieuwe meldingen binnen”, zegt Remco Luchtmeijer, operationeel manager bij de keten.

Om de grote werkstroom aan hagelschade snel en efficiënt te kunnen afhandelen heeft Care, naast haar eigen team van specialisten, zo’n 20 tot 25 extra medewerkers aantrokken, gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten.

Vanuit het centrale call centre worden de afspraken met de klanten ingepland en georganiseerd. Care heeft vervangend vervoer voor de hagelschadeklanten geregeld en streeft ernaar de reparatie binnen twee tot drie dagen te herstellen zodat mensen zo kort mogelijk hun eigen auto kwijt zijn.

Zodra ergens een hevige hagelbui valt, zoals afgelopen zomer meerdere keren het geval was, gaat bij Care Autoschade het hagelcalamiteitendraaiboek in werking en kan de keten binnen enkele dagen operationeel zijn om deze schades op te vangen.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *