Carheal trekt drie nieuwe premiumleden

Auto Totaal Verzorging in Dronten, Sprayless Scratch Repair (SSR) in Cuijk en Marc Bannink, voormalig Dr. Vinyl-partner voor ’t Gooi, hebben zich begin dit jaar aangesloten als premium lid van het internationaal opererende Carheal.

Directeur Ben Laarhoven, van Carheal Nederland: “Wij willen nadrukkelijk niet de concurrentie met andere ketens aangaan, zoals Dr. Vinyl of Profile Repair. De kans die er ligt, is dat wij ingericht zijn op het werven van nieuwe klanten voor onze leden en dat is precies waar de meeste ketens te weinig tijd in investeren.”

Bannink: “Ik ben gestart als premium lid van Carheal omdat ik ervan overtuigd ben dat dit voor mij een nog betere manier is om naar buiten te treden met onze duurzame en kosteneffectieve reparatiemethodes. Dr. Vinyl was een mooi concept, maar trad minder naar buiten.” Het bedrijf heet nu Bannink Repair.

Carheal Nederland is ook exclusief distributeur van HBC Systems, specialist op Smart repair-gereedschappen. HBC heeft homologatie met Ford, Volvo, Mercedes Benz en Porsche.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.