Cars en Joy tekent voor drie jaar met Sator

De overname van de resterende aandelen in garageformule Cars en Joy door Michel van Roon luidde een nieuwe fase in voor Cars en Joy. Naast een scherpere positionering van de formule, zijn de banden met partners aangehaald. Met strategisch partner Sator Holding, is nu een driejarige samenwerkingsovereenkomst getekend.

Afgelopen week bekrachtigden Tjep Fennema, verkoopdirecteur bij Sator Central Services en Michel van Roon, oprichter van Cars en Joy hun driejarige commerciële samenwerking. Michel van Roon: “Al bij de start van Cars en Joy hebben we bewust gekozen voor Sator als strategisch partner voor onder meer de onderdelenlevering. In de afgelopen jaren heeft Sator zich inhoudelijk verder ontwikkeld tot een ideale partner waar het gaat om technische trainingen, maar ook innovaties zoals telematica en de bekende ‘mijngarage plug-in’. Onze aangescherpte positionering sluit volledig aan bij de strategische visie van Sator op de automotive markt voor het universeel autobedrijf.”

Overvol garageformulelandschap

Tjep Fennema: “We kenden Cars en Joy natuurlijk al langer. Ze hebben zich in een overvol garageformulelandschap weten te handhaven als stabiele partner. De historisch gekozen positionering van vijftig procent aftersales en vijftig procent sales oriëntering is voor de toekomst noodzakelijk om als universeel autobedrijf duurzaam succes te hebben. Cars en Joy zet in haar positionering de lokale ondernemer centraal als basis voor duurzame klantrelaties. Dat spreekt ons aan.”

Lees meer in dit interview waarin Michel van Roon uitleg geeft over de koers van Cars en Joy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.