Century Winsum beste Volkswagen Service

De Volkswagen-serviceteams van Century in Winsum en Delfzijl zijn door Volkswagen AG in Duitsland onderscheiden met Quality Service Awards. De prijzen worden jaarlijks uitgekeerd aan Volkswagen-bedrijven die een hoge klantenwaardering laten zien.

De vestiging in Winsum werd onderscheiden als beste servicevestiging van Nederland. Daardoor behoort ze tot de Europese top-100 op dit vlak. De Century-vestiging in Delfzijl is de grootste stijger in Nederland op het gebied van klanttevredenheid.

VW monitort de klanttevredenheid via enquêtes waarin rijders zich kunnen uitspreken over de kwaliteit van de dienstverlening. Elk jaar worden de honderd Europese dealers die als beste uit de bus komen, onderscheiden met de Volkswagen Service Quality Award. Conform dat recept vielen in 2012 en 2014 Century Groningen respectievelijk Century Winschoten in de prijzen.

Century Autogroep is verspreid over achttien vestigingen in Groningen en Drenthe. Er werken bijna vierhonderd mensen, verdeeld over de merkdealerschappen en de takken voor bedrijfswagenombouw, verhuur, lease en schadeherstel.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *