Checkstar op 26

De werkplaatsformule Checkstar heeft de afgelopen twee maanden zes nieuwe autobedrijven aangesloten en komt nu op een totaal van 26 uit. De nieuwe aanwinsten zijn Auto Zagato te Alphen a/d Rijn, Autobedrijf Cieraad te Vlissingen, Garage Amso te Rotterdam, Autobedrijf van der Wereld te Roelofarendsveen, Autobedrijf Wassenberg te Amsterdam en Bijker Automobielbedrijf te Meppel.

De bij het Magneti Marelli-concept aangesloten bedrijven zijn allen gespecialiseerd in de merken Fiat, Alfa Romeo en/of Lancia. De montagefabrikant produceert ook voor de meeste niet-Italiaanse autoproducenten.

Magneti Marelli is in 2009 in Nederland gestart met de Checkstarformule. Zij maakt en levert elektronische en slijtage-onderdelen, maar ook verlichting, koeling, schokbrekers, accu’s, tuningdelen en accessoires.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *