Citroen Select voor gebruikte auto’s

Cargarantie en Citroën Nederland hebben een nieuwe Europese autogarantie ontwikkeld voor gebruikte auto’s van de fabrikant, genaamd Citroën Select. De overdraagbare en aan de auto gebonden garantie kan afgesloten worden op alle Citroëns die niet ouder zijn dan vijf jaar en die niet meer dan 150.000 kilometer gereden hebben.

Citroën Select omvat een uitgebreide dekking op de motor, (automatische) versnellingsbak en elektrische onderdelen. Het garantieproduct dekt alle reparatiekosten die onder de garantiedekking vallen en bij een schadegeval is er de vergoeding van de loon- en materiaalkosten.
Hans Pas, remarketingmanager bij Citroën Nederland, over de nieuwe samenwerking met Cargarantie: “De nieuwe garantie biedt voor de dealer klantenbinding en daarmee extra inkomsten. Voor Citroën zal het een positieve invloed hebben op de restwaarde.”

Cargarantie heeft ook sinds 1 januari een samenwerking met Volvo Cars Nederland voor de nieuwe Volvo Selekt-garantie voor jonge auto’s en occasions en bieden dit product nu aan in tien Europese landen. Er is ook een Occasion Garant Plan van VWE en Cargarantie.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *