Car-Garantie heeft per 1 mei 2024 Claus Schlicker aangesteld als algemeen manager voor Europa, verantwoordelijk voor de Europese verkoop. Hij volgt Edyta Wasiluk op, die het bedrijf heeft verlaten. Sascha Schüren, algemeen manager Duitsland, blijft verantwoordelijk voor de verkoop in Duitsland.

Schlicker werkt sinds 2016 bij het bedrijf en was aanvankelijk als key account-manager verantwoordelijk voor klantenwerving en -ondersteuning voor fabrikanten, importeurs en banken in heel Europa. In 2020 werd hij algemeen manager Cooperations. In deze functie waren hij en zijn team verantwoordelijk voor het uitbouwen van branche- en marktoverstijgende zakenrelaties binnen Europa.

Internationaal perspectief

Marcus Söldner, voorzitter van de raad van bestuur: “Claus Schlicker is een branche-expert met vele jaren ervaring bij CarGarantie. Ook in zijn functie als General Manager Cooperations stond de ‘Europese gedachte’ steeds centraal bij zijn ondersteuning van de internationale samenwerking tussen fabrikanten en importeurs. Zijn benoeming tot General Manager Europe is daarom een belangrijke stap in de verdere versterking van onze activiteiten in heel Europa. Tegelijk wordt de samenwerking tussen onze Europese verkooporganisatie en het hoofdkantoor in Freiburg nog hechter. Hierdoor kunnen we ons duidelijk richten op onze sterke punten: een internationaal perspectief gecombineerd met lokale knowhow. We zijn dan ook erg blij dat we de heer Schlicker voor deze functie hebben kunnen winnen.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties