Citroen start met Car Store

Citroën heeft een nieuwe internetsite geïntroduceerd waarop de klant een overzicht bekijken van de op voorraad beschikbare nieuwe auto’s. Tijdens het zoeken op Citroencarstore.nl bestaat de mogelijkheid om een model op te vragen in de landelijke voorraad. De klant kan ook gericht zoeken binnen de voorraad van een geselecteerde Citroën-dealer.

Wanneer een model geselecteerd wordt, dan is een afbeelding te zien van deze auto en wordt ook zichtbaar bij welke dealer de auto beschikbaar is. De prijs staat ook aangegeven, inclusief opties en de eventueel van toepassing zijnde actiekorting. Als men de auto vervolgens selecteert, dan kan de klant alle gegevens van de auto bekijken en zijn of haar interesse aangeven voor het voertuig. Dat gebeurt door de contactgegevens in te voeren. Binnen één dag neemt Citroën vervolgens contact op om een afspraak te maken bij de geselecteerde dealer.

Citroën heeft de website de komende zestig dagen gelinkt aan de nieuwe campagne Zestig Dagen Voorraadvoordeel. De autofabrikant heeft onlangs ook samen met Cargarantie een nieuwe Europese autogarantie ontwikkeld voor gebruikte auto’s van de fabrikant, genaamd Citroën Select.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *