Color Glo opent in Zeeland

Het netwerk van Color Glo heeft onlangs een nieuwe franchisenemer toegevoegd. Ronald Middelhoek zal vanuit Burgh-Haamstede duurzame reparatie van kunststof, leer, textiel en vinyl gaan uitvoeren.

Middelhoek is met zijn vestiging voor de regio Zeeland het 24ste lid van Color Glo en heeft inmiddels een intensieve opleiding afgerond. Onlangs werd er in Lelystad nog een vestiging geopend door Franchisenemer Alex van der Laan.

Volgens Joep Boom, commercieel directeur bij de keten, is de opening van een vestiging in Zeeland van groot belang voor de landelijke dekking van Color Glo. Daarbij zou er interesse zijn getoond voor het concept en wijze van repareren door diverse lease- en verzekeringsmaatschappijen, horeca ketens en schadeherstelbedrijven.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *