Comma breidt Xstream uit

Olie- en chemicaliënspecialist Comma breidt zijn Xstream- aanbod uit. G40 is de enige antivries/koelvloeistof die is goedgekeurd voor alle VAG-modellen geproduceerd na 2005. Sinds juli 2013 zijn de G40- en G48-verpakkingen van vijf liter leverbaar met voorgemengde inhoud.

Technici gebruiken ze daardoor makkelijk bij onderhoudswerkzaamheden zonder dat zij zich bezig hoeven te houden met mengverhoudingen. Verder kunnen werkplaatsen vanaf nu alle drie Xstream-concentraatproducten (G30/40/48) in nieuwe tweeliterverpakkingen bestellen, naast de bestaande verpakkingsmaten.

Mike Bewsey, woordvoerder van Comma: “Onze Xstream-producten bieden een buitengewone bescherming tegen corrosie, oververhitting en vorst. Dankzij de voorgemengde formules hoeven technici zich niet meer bezig te houden met mengverhoudingen. De nieuwe verpakkingen zijn ideaal voor het bijvullen van het koelsysteem en helpen hen bij hun dagelijkse servicewerkzaamheden.”

Met de toepassingsgegevens van Comma kunnen technici voor alle motortypen en modellen van voertuigfabrikanten direct opzoeken wat het juiste type koelvloeistof is. De gegevens zijn beschikbaar via de online-productzoeker op de website van Comma Oil.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *