Damien Germes aftermarketdirecteur NGK

NGK Spark Plug Europe heeft de 40-jarige Damien Germès aangenomen als directeur voor de Europese aftermarket. Hij volgt daarmee Norbert Neuhaus op, die NGK in maart dit jaar heeft verlaten om nieuwe zakelijke uitdagingen aan te gaan.

Germès begint op 1 januari 2012 en zal toezien op de centrale marketingfuncties verkoop, productmanagement, marketingdiensten en aftermarketactiviteiten in meer dan dertig landen.

De geboren Fransman heeft meer dan zeventien jaar ervaring in de branche, waarvan vijf jaar als directeur bij Valeo Service Deutschland. Van 1994 tot 1998 werkte Germès bij Valeo Product Management, waarna hij in 1999 de overstap maakte naar de Amerikaanse automotive leverancier Visteon als leidinggevende in de sales en marketing. Van 2004 tot 2006 was hij verantwoordelijk voor Visteon’s Europese bedrijfsafdeling vervangingsonderdelen. Sinds 2006 was hij algemeen directeur bij Valeo.

NGK blijft aan het ontwikkelen. Zo heeft het bedrijf onlangs haar gratis internetmodule E-learning aanzienlijk vernieuwd.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.