Ames Autobedrijf in Dordrecht is op 13 oktober officieel gestart met het voeren van het vierde merk van de Volkswagen Groep. Naast Volkswagen, Seat en Audi wordt nu ook Skoda verkocht en onderhouden. Daarnaast ondergaat het huidige bedrijfspand aan de Laan der Verenigde Naties op dit moment een ingrijpende verbouwing, die in de loop van 2012 klaar moet zijn.

Aan de linkerzijde van dit pand zal namelijk een nieuwe showroom worden gebouwd, exclusief voor Skoda. Deze auto’s staan nu tijdelijk in de showroom bij Seat. Reinier de Koning, bedrijfsleider Seat/Skoda bij Ames: “Het pand links van onze Volkswagen-showroom is nu nog een parkeergarage, waar op de eerste verdieping een werkplaats zit. Klanten kunnen hier op dit moment nog geen aannames doen voor onderhoud met originele onderdelen, maar dat zal wel gaan gebeuren als het pand helemaal klaar is.” Skoda komt helemaal los te staan van de andere merken.

Het autobedrijf zal alle Skoda-activiteiten verzorgen vanuit de vestiging in Dordrecht. “Wanneer een Skoda-rijder bijvoorbeeld aanklopt voor onderhoud bij Ames in Zwijndrecht, dan zullen wij hem graag helpen in Dordrecht. Vanuit daar verzorgen we de hele regio Drechtsteden”, aldus De Koning.

Ames heeft het Skoda-dealerschap overgenomen van Van Kleef, die nu nog wel Kia doet. In totaal heeft Ames elf vestigingen, in Zwijndrecht, Sliedrecht, Dordrecht, ’s-Gravendeel, Ridderkerk en Oud-Beijerland. In Zwijndrecht wordt sinds begin augustus een heel nieuw pand gebouwd voor haar dealeractiviteiten.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties