De Wit nu ook Mitsubishi-dealer

De Wit Automotive in Ypenburg is vanaf 1 juni 2011 ook Mitsubishi-dealer voor de regio Den Haag. “Het merk vormt een prima aanvulling op de merken Honda en Nissan, die De Wit Automotive al jaren vertegenwoordigt”, aldus William De Wit en Hans Maarten Kosman van het dealerbedrijf.

Met Mitsubishi haalt de dealer nog een merk uit Japan binnen. Met name de nieuwe ASX compact crossover, de Colt, de Outlander en de volledig elektrisch aangedreven i-MiEV zijn de nieuwe modellen in de showroom van De Wit.
Van donderdag 16 tot en met zaterdag 18 juni organiseert het bedrijf introductiedagen. Voor kopers van een nieuwe of gebruikte auto ligt er een dinerbon ter waarde van honderd euro klaar. Via een actie op de Hyves-pagina, Twitter en Facebook is een weekend rijden in een i-MiEV te winnen.

De Wit is ooit begonnen als Nissan-dealer en sinds 2004 vertegenwoordigt het bedrijf ook Honda. Naast het verkopen en onderhouden van nieuwe en gebruikte auto’s is De Wit aangesloten bij Autofit en Glasgarage.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.