De Wit start met Quick Repair Service

De Wit Automotive in Den Haag, dealer van de merken Honda en Nissan, opent op zaterdag 3 september de derde Quick Repair Service-vestiging (QRS). Adrie Jonk zal op 1 oktober de QRS-vlag hijsen in Purmerend en Zaandam.

De Wit heeft zich begin oktober 2010 nog aangesloten bij het Autofit. Dit concept heeft inmiddels 58 vestigingen. De Haagse dealer blijft volgens een woordvoerder ook deze formule voeren.

Ruud van der Jagt van QRS laat weten nog in gesprek te zijn met Hyundai-dealer Van Osta in Roosendaal voor aansluiting bij het universele concept. “We hebben twee pilots gedaan met Quick Repair Service in Amsterdam en Almere. Verdere uitbreiding hebben we bewust even on hold gezet, totdat deze twee locaties goed draaiden, wat het geval is. Nu gaan we doorzetten en de nieuwsgierige aanvragen komen binnen.”

QRS is nog een kleine organisatie en bezig met de opbouw. “Quick Repair Service is een universele formule is, waarbij de merkdealers blijven werken met hun eigen systemen en werkwijzen”, aldus Van der Jagt.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.