Debat over telematica

Dongels en data, winnaars en verliezers staan centraal in het debat tijdens het Nationaal Telematicacongres, dat Automotive Insiders op 15 juni verzorgt in samenwerking met vakblad Aftersales Magazine.

Onder leiding van dagvoorzitter Clem Dickmann gaan vier deskundigen de discussie aan, met als vertrekpunt een drietal stellingen. Doel is de verschillende posities rondom telematica helder te krijgen.

Het podium wordt betreden door Martijn Versteegen (marketingdirecteur Leaseplan), Bas van der Zijden (manager digital services BMW Nederland), Freek Blekxtoon (directeur Group Auto Nederland) en Laurens van Graafeiland (partner Baken Adviesgroep). Elke stelling wordt kort ingeleid door de dagvoorzitter. Behalve de debatdeelnemers onderling kan ook het publiek reageren.

De discussie maakt deel uit van een congres waarin voor het eerst in Nederland de impact van telematica op de autobranche aan de orde komt. Algemeen geldt telematica als dé gamechanger in de sector. Hoe het vanaf dat punt verder gaat, daarover verschillen de meningen. Om meer helderheid te creëren, komen diverse experts hun visie geven, ieder vanuit zijn eigen visie en deskundigheid.

Bekijk hier het programma.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.