Deelname Toolspecial en Mijngrossier aan Run for KiKa

Op zondag 30 juni staat een 42-koppig bedrijfsteam van Sator Holding aan de start van de Run for KiKa in Rotterdam. Het Mijngrossier-Toolspecial Team werd gevormd dankzij Donna, de 7-jarige dochter van een Harrems Tools medewerker. Zij nam in 2012 deel aan de Run en zal ook dit jaar weer lopen voor het goede doel.

De Run for KiKa is een bekend fenomeen sinds 4 jaar. Het staat voor een reeks hardloopevenementen met één en hetzelfde doel; alle deelnemers, vrijwilligers en sponsors zetten zich in voor KiKa. De deelnemers halen zoveel mogelijk sponsorgeld binnen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker. Het ambitieuze doel van KiKa is genezing voor 95 procent van alle kankerpatiëntjes in 2025 en minder last van bijwerkingen tijdens behandelingen. Dit jaar doen er ruim 6500 deelnemers mee, waarvan 2400 in Rotterdam.

Donna, dochter van Dennis van Vliet van Harrems, haalde vorig jaar ruim 300 euro op tijdens de Kidsrun van KiKa. Collega’s bij Toolspecial die ook Donna sponsorden, werden geïnspireerd om zelf deel te gaan nemen. Als een olievlek verspreidde dit enthousiasme zich bij collega’s van de zusterbedrijven, waardoor 42 sportievelingen deel wilden zijn van het Mijngrossier-Toolspecial Team. Het doel is om met dit team drieduizend euro op te halen. De deelnemers zijn inmiddels druk aan het trainen en geld aan het inzamelen voor het KiKa fonds.

Ook Donna is weer druk aan het trainen, want zij neemt dit jaar wederom deel aan de Kidsrun. Haar doel is om dit jaar nog meer geld op te halen dan vorig jaar. “Iedereen moet daar goed zijn best voor doen hoor!”, aldus de energieke Donna.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *