Ook voor Team AD Benelux zit de Alpe d’Huzes er weer op. Medewerkers van AD Benelux hebben op 5 en 6 juni de machtige berg meerdere malen weten te beklimmen.

Leo Koevermans (accountmanager) en Andre van der Poel (stock management) wisten dat respectievelijk drie en vier keer te doen. Henk Kromhout, algemeen directeur wist de berg vijf keer te beklimmen. Jan Weterings (hoofd magazijn) en Cees Lagendijk salesmanager) hebben helemaal een waanzinnige prestatie geleverd door maar liefst zes beklimmingen te voltooien. Van de 8.000 deelnemers waren er maar weinig die dat voor elkaar hebben gekregen.

Volgens verschillende toeschouwers ging het voor Jan Weterings echter vrijwel ‘moeiteloos’. Ook Henk Kromhout zat nog ‘fris’ op de fiets en is zelfs aan de zesde beklimming begonnen. De organisatie liet helaas weten dat, ondanks een verlenging van de laatste startmogelijkheid, de eindtijd ongewijzigd zou blijven. Voor een officiële 6e beklimming gaf Henk Kromhout aan volgend jaar terug te willen keren.

AD Benelux is bijzonder trots op de prestaties van haar collega’s, maar het is natuurlijk bovenal te doen om het leveren van een tastbare, financiële bijdrage aan de strijd tegen kanker. In samenwerking met Team Fugo heeft Team AD Benelux het enorme bedrag van 100.000 euro opgehaald.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties