Delftechniek koopt AD-grossiers

Technische handelsonderneming Delftechniek, met vestigingen in Delfzijl, Farmsum en Groningen, heeft onlangs alle aandelen overgenomen van de AD-grossiers RAG Assen en AD Groningen. Beide bedrijven leveren met in totaal twintig medewerkers automaterialen, banden & equipment aan klanten in Drenthe en Groningen.

Deze overname past volgens eigen zeggen in de strategie van Delftechniek om zich aanzienlijk te versterken in de regionale en provinciale markt op het gebied van automotive en industrie. De handelsonderneming heeft nu tachtig medewerkers en deze bedienen ruim 3.000 klanten, voornamelijk in de provincies Groningen en Drenthe. Delftechniek blijft lid van Group Auto en beide overgenomen grossiers blijven verbonden aan AD Benelux.

Begin februari fuseerden nog AD-grossiers Koetsier Automotive en Technische Centrale tot een keten van zestien verstigingen in Zuidoost-Nederland.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *