Dertig gegadigden voor Vakgarage

Vakgarage is op dit moment met dertig gegadigden in gesprek voor aansluiting bij het garageconcept. Dat laat voorzitter en manager Christien den Uil weten. Deze maand worden sowieso al vijf nieuwe vestigingen welkom geheten.

“Op dit moment hebben vijftien nieuwe Vakgarages daadwerkelijk getekend, voor eind mei zijn dit er twintig. De afspraken liggen al vast. Wij hebben een ambitieuze groeidoelstelling maar hangen ons niet op aan aantallen. Het is niet onze ambitie om het grootste garageconcept te worden, maar we willen wel groeien naar minstens tweehonderd Vakgarages. Op dit moment zijn wij nog met zo’n dertig gegadigden in gesprek over toetreding tot Vakgarage”, aldus Den Uil.

Vakgarage, opgericht door Adriaan Roggeveen, bestaat inmiddels twintig jaar. De eerste maanden van 2011 hebben vijftien bedrijven zich aangesloten bij de zelfstandige franchiseformule.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *