Doorstart All Green Vehicles

Het eind november failliet verklaarde All Green Vehicles uit Oosterhout gaat door als Electric Power Holland. Met de doorstart van het in elektrische aandrijflijnen gespecialiseerde bedrijf blijven werkgelegenheid, service en kennis behouden. De doorstart is mede mogelijk dankzij een herzien businessplan en de externe investeringsmaatschappij KR Investments.

Roland Notermans, één van de eigenaren van KR Investments: “Wij investeren met geld en advies onder meer in zorg, vrije tijd en energie. Electric Power Holland past goed in onze portefeuille. Wij geloven in elektrisch rijden, voor nu en op langere termijn. Een specialistisch bedrijf als Electric Power Holland heeft in onze ogen de toekomst.”

Directeur van het bedrijf wordt Ewoud Vroegop, die in het verleden al betrokken was bij All Green Vehicles. “Wij zijn erg blij met de doorstart. Blij voor het personeel dat mee kan naar de nieuwe organisatie en natuurlijk blij voor onze klanten als Eneco, Technische Unie en Mondial Movers, die jarenlang op All Green Vehicles hebben vertrouwd. Zij kunnen hun mobiliteitsplan verder uitrollen en wij gaan ze daar weer mee helpen”, aldus Vroegop.

All Green Vehicles bouwde in het verleden conventionele voertuigen om tot elektrische voertuigen. Die tijdrovende en kostbare dienst zal door Electric Power Holland niet worden voortgezet. Er wordt momenteel gesproken met provincies en gemeenten in het land die interesse hebben in het aantrekken van het productiebedrijf. De vestigingsplaats van Electric Power Holland moet nog worden bepaald, maar zal in elk geval op een locatie centraal in Nederland zijn.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *