Doyen opent nieuwe API in Nuth

Doyen Auto Nederland heef PJ Producten in Nuth aangesloten als nieuw lid binnen haar grossiersnetwerk Auto Parts International (API). Eigenaar Paul Janssen heeft voor het API-lidmaatschap gekozen om naast het volledige gamma a-merken ook alle productlijnen van Requal te kunnen leveren.

Requal is het huismerk van Doyen Auto en wordt gezien als voordelig alternatief voor auto’s van vier jaar en ouder met een gegarandeerde kwaliteit. PJ Producten richt zich voornamelijk op de garagisten in de regio. De grossier levert een totaal pakket vervangingsonderdelen en technische delen, alsmede gereedschappen.

“Paul Janssen begon zijn loopbaan bij een Talbot-garage en werkte tien jaar bij Heuts. In 2003 koos hij ervoor om voor zichzelf te beginnen. Vanuit een bus beleverde hij garagisten in de regio met de meest courante onderdelen in de vervangingsmarkt. Na vier jaar kocht Janssen een bedrijfspand aan de Valkenburgerweg en in 2011 bleek ook dit pand te klein geworden. PJ Producten is nu gevestigd aan de Thermiekstraat in Nuth”, vertelt Patrick Diepenhorst, marketingmanager bij Doyen Auto, over de geschiedenis van het nieuwe API-lid.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.