Dubbeldam neemt TSN Carmar over

Dubbeldam Groep heeft de schadeactiviteiten van TSN Carmar in Hellevoetsluis overgenomen van vervoerder Connexxion. Door de overname versterkt Dubbeldam zijn expertise in het zwaar vervoer. Na overname zijn er 120 medewerkers werkzaam bij het bedrijf.

De activiteiten en medewerkers van TSN Carmar zullen ondergebracht worden in de drie bestaande truckschadevestigingen van de Dubbeldam groep. Al deze locaties gaan de openingstijden van de werkplaatsen verder verhogen door het invoeren van een vierdaagse werkweek. Men wil zo capaciteit verhogen en de doorlooptijd verkorten. Daarnaast worden kleinere schades op locatie hersteld, door middel van twee mobiele werkplaatsen.

“”Naast het herstellen van bussen is TSN Carmar een bekende specialist in schadeherstel aan bedrijfswagens, zwaar werkmaterieel en (bulk)opleggers”, aldus Raymond Dubbeldam, directeur van de Dubbeldam Groep.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *