Duurzaam Repareren nu ook in schadeland

In navolging van de bandenspecialisten en de garagebedrijven certificeert de stichting Duurzaam Repareren nu ook schadeherstelbedrijven. AH Autoschade Herstel is het eerste schadeherstelnetwerk dat het certificatietraject ingaat.

Michael Huis, directeur AH Autoschade Herstel: “Dat steeds meer opdrachtgevers deze certificering wensen is voor ons een belangrijke drijfveer, maar niet de enige. Er is nu concreet wat ‘duurzaam’ is en daarmee een standaard in onze branche gekomen. Niet bedacht door ons of de branche maar door de markt, geïnitieerd door de overheid. Bovendien past dit naadloos in onze positionering die erop gericht is om onze klanten te helpen toegevoegde waarde te bieden.”

De verwachting is dat alle vestigingen van AH Autoschade Herstel in de komende twee maanden gecertificeerd zullen worden door de stichting.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.