Echtwerk.nl: voor en door techneuten

Onlangs is een speciaal platform voor technische mensen gelanceerd: echtwerk.nl. Op dit platform kunnen technici hun kennis en passie voor het technische vakgebied naar hartenlust met elkaar delen, elkaar vragen stellen of interessante projecten presenteren.

Volgens de initiatiefnemers (Humares, Get Noticed en Zippycraft) zijn juist technische mensen vaak heel trots op hun werk en willen ze hun kennis en ervaring zeker graag met elkaar delen. Het platform richt zich op allerlei technische vakgebieden, waarvan autotechniek zeker een belangrijk onderdeel vormt.

“In gesprekken met technici merken we dat er veel behoefte is om kennis en passie te delen over het vakgebied. Ik ben blij dat we hierin een rol kunnen spelen met dit platform”, aldus Patrick van der Ploeg, directeur van Humares.

“Het delen van inspiratie en kennis op technisch gebied is erg belangrijk. Dit platform biedt eindelijk die mogelijkheden voor techneuten”, aldus Alfons Bruekers, directeur TU, Eindhoven. “Technische studies staan garant voor een mooie baan en carrièreperspectief. De spannendste innovaties vinden plaats op de grensvlakken van techniek en maatschappij.”

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.