Een laadpas voor snellaadstations

Vanaf 1 december aanstaande is het mogelijk om met één laadpas een elektrische auto op te laden bij de vijf snellaadstations van Essent en The New Motion in Amsterdam, Delft, Utrecht en Leeuwarden. Wie een abonnement voor snelladen heeft bij Essent en vervolgens een snellaadstation van The New Motion gebruikt, betaalt daarvoor via Essent. Omgekeerd geldt hetzelfde.

“Om het gebruiksgemak voor elektrische rijders te vergroten stellen we onze snellaadstations beschikbaar voor wederzijdse klanten”, vertelt Colin Willems van Essent. “De ervaring die we hiermee opdoen, zullen we delen met andere aanbieders van elektrische oplaadpunten.”

“Door de samenwerking tussen Essent en The New Motion kunnen we een groot netwerk van snellaadstations aanbieden aan de berijder”, zegt Ritsaart van Montfrans van The New Motion. “De berijder wil overal kunnen snelladen, ongeacht van wie het snellaadstation is.”

Essent werkt ook samen met Renault op het gebied van elektrisch vervoer. De kopers van een elektrische Renault kunnen bij de aanschaf van hun auto een oplaadpunt van Essent bij hun huis geplaatst krijgen.

Nederland heeft eind 2011 in totaal ruim 3.000 oplaadpunten voor elektrische voertuigen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *