Eerste Smart en Mercedes e-mobilitycenter

Stern Auto heeft maandag 14 november in Amsterdam Zuidoost (nabij bij de Amsterdam Arena) het eerste e-mobilitycenter van Mercedes-Benz en Smart in Nederland geopend. In dit centrum, dat ruim 12.000 vierkante meter groot is, staan de duurzame mobiliteitsoplossingen van beide automerken centraal.

Er zijn werknemers speciaal opgeleid om klanten optimaal te kunnen adviseren over de samenstelling van een zo duurzaam mogelijk (elektrisch) wagenpark, inclusief de bijbehorende praktische en financiële aspecten en voordelen. Ook kan men er terecht voor aankoop en onderhoud van elektrisch aangedreven voertuigen.
Daarnaast heeft dealer Stern Auto vier van haar vestigingen zo ingericht, dat bestuurders van elektrisch aangedreven auto’s er terecht kunnen voor onderhoud en reparatie.

Het pand van het e-mobilitycenter aan de Burgemeester Stramanweg is duurzaam van opzet. Zo is onder andere het dak bekleed met mos en wordt het energieverbruik teruggebracht door het gebruik van nieuwe technieken.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *