Eerste Wurth schaarhefbrug met RAI-keurmerk

Würth Nederland heeft onlangs de eerste twee wielvrije elektrohydraulisch aangedreven schaarhefbruggen met RAI-keurmerk officieel geplaatst bij Daams 4×4 in Bergeijk. De hefbruggen worden hier gebruikt voor onderhoudswerkzaamheden en het ombouwen van reguliere 4×4 SUV’s naar speciale voertuigen voor expedities, hulporganisaties en bedrijven.

Toine Daams, directeur en eigenaar van Daams 4×4: “Wij hebben gekozen voor de hydraulische schaarbruggen van Würth omdat dit interessante bruggen zijn met een acceptabele levertijd en een prima service.”
Würth voert de jaarlijkse inspectie uit en het onderhoud aan de schaarhefbruggen.

Bij de geleverde installaties zijn de stroomkabels en persluchtleiding volledig weggewerkt in het schaarsysteem. Hoewel de schaarhefbruggen relatief klein ogen, hebben ze een maximale draagkracht van 3.200 kilo. De maximale hefhoogte is 1,90 meter en de oprijhoogte van de schaarhefbruggen is 10,5 cm. De bruggen zijn ook geschikt voor verlaagde auto’s.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *