Eric Timmermans marketingmanager Hertz Benelux

Hertz kondigt aan dat Eric Timmermans per 1 oktober aanstaande het stokje overneemt van Caroline Simmerman als marketingmanager van Hertz Benelux.

In deze functie is Timmermans verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten in de Benelux. Hij legt zich toe op onder andere branding, partnerships, mediarelaties, het organiseren van beurzen en evenementen, de uitbreiding van het autodeelproduct Hertz 24/7, e-commerce, sponsoring van met name goede doelen en marktonderzoek.

Caroline Simmermans gaat een nieuwe rol vervullen bij het hoofdkantoor van Hertz Europe in Engeland als partnership marketingmanager Emea.

“Dat Caroline een volgende stap in haar carriere maakt is zeer verdiend en geweldig ook omdat ze fijn bij Hertz blijft. We hebben in Eric een passende vervanger gevonden die op basis van zijn jarenlange ervaring prima invuling kan geven aan hetgeen Caroline achterlaat en waar Hertz in de Benelux zich in onderscheidt. We wensen Caroline en Eric heel veel succes toe in hun nieuwe jobs”, aldus Henk van den Helder, general manager Benelux.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.