Erik den Dekker ASN Manager van het Jaar 2012

ASN Groep heeft onlangs een verkiezing gehouden onder de managers van de aangesloten vestigingen. De ASN Manager van het Jaar 2012 is Erik den Dekker van ASN Den Bosch. Hij heeft dit jaar een score bereikt van 165 van de maximaal 200 te behalen punten in de beoordeling van een onafhankelijke jury.

“Op de eerste plaats is een ondernemer geëindigd die al jaren tegen de top drie aanschurkt, maar het podium net niet wist te bereiken. Een ondernemer die kort op de bal speelt, precies weet wat er in deze economische tegenwind van een schadeondernemer verwacht wordt, altijd ‘hands-on‘ is geweest en naar nu ook blijkt, zijn zaken goed voor elkaar heeft”, aldus de jury over de winnaar.

In de verkiezing is Hans Rijnbergen van ASN Rijnbergen Utrecht goede tweede geworden met 145 punten en Martin van Vreden van ASN Nootdorp kreeg 140 punten toegewezen, wat hem een derde plaats bezorgde. Van Vreden stond vorig jaar nog een positie hoger. “Dat kwam doordat hij niet minder is gaan scoren, maar omdat de tegenstanders een verbeterd resultaat hebben laten zien.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.