Europese prijs voor Tomtom Telematics

Tomtom Telematics is benoemd tot European Fleet Telematics Company of the Year 2016. Dit gebeurde tijdens de Frost and Sullivan Awards van dit jaar. Het panel prees Tomtom Telematics voor de succesvolle implementatie van best practices in de sector.

Het open telematicaplatform Webfleet stelt partners in diverse verticale markten in staat applicaties te ontwikkelen, die passen bij hun sector. Deze applicaties zijn beschikbaar voor Tomtom Telematics-klanten via de Connect portal.

Wagenparkbeheerders zijn dankzij Tomtom Telematics in staat diverse softwareapplicaties te gebruiken, die specifiek zijn ontwikkeld voor hun sector. Hierdoor nemen ze slimmere beslissingen op weg naar het bereiken van hun zakelijke doelstellingen. Verder komt Opti Drive 360 tegemoet aan de duurzaamheidswensen van klanten, zoals het reduceren van stationair draaien, en aan het verminderen van snelheidsovertredingen en voertuigonderhoud. De technologie voorziet in een complete aanpak om bestuurders te helpen bij het bereiken van een verantwoorde rijstijl.

In het afgelopen jaar is Tomtom Telematics door Berg Insight ook erkend als Europa’s grootste en snelst groeiende leverancier van fleetmanagement-oplossingen. Daarnaast is het bedrijf door TU-Automotive verkozen tot Best Commercial Vehicle Systems Integrator 2015.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.