Experate A score AAS

Het autoruitherstelconcept van schadeketen AAS heeft een Experate A score behaald voor Glasgarant, exact een jaar na de marktintroductie.

“Een geweldige prestatie”, aldus AAS-directeur Nicole Spenkelink. “Na een jaar kunnen we concluderen dat er echt behoefte is aan een gezamenlijk aanbod van autoschade- en autoruitschadeherstel en vervanging. We werken inmiddels voor meerdere opdrachtgevers en er lopen onderhandelingen met andere partijen.”

De uitgangspunten voor het concept zijn: uniforme prijzen, Focwa Erkende Autoruitherstellers en een op maat gesneden ruitcalculatiesysteem.
Glasgarant is een initiatief van Stichting Schadegarant. Voor het beoordelen van de aangesloten autoruitherstellers maakt Glasgarant gebruik van zogenaamde Experate scores. Hierbij worden bedrijven objectief vergeleken op het gebied van schadelast, procesefficiency en klant- tevredenheid. De score wordt uitgedrukt in de letters A tot en met E, waarbij de A-bedrijven het beste scoren, zoals nu dus AAS.

AAS is een onafhankelijk netwerk van schadeherstelbedrijven waar 67 zelfstandig ondernemers bij aangesloten zijn.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.